Для тих, хто щодня намагається випічкою, а не може зрозуміти невпорядкованість під час роботи в кухонному просторі!

www.hobot.pl

Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester

ODPOWIEDZ
Jameslax
Uświadomiony

Для тих, хто щодня намагається випічкою, а не може зрозуміти невпорядкованість під час роботи в кухонному просторі!

Post autor: Jameslax »

Я просто не можу не відкрити вам пригодою, що виникла зі мною минулого тижня. Моя мала захотіла, аби ваша покірна слуга створила один святкове до день народження. Я, звісно ж, авжеж, взялася шукати ідею в Google і.... Провела цілісних півтора години, блукаючи з блогу у бік другий сайт! Деякі рецепти здавалися нереально для професіоналів, інші варіанти - із недоступними інгредієнтами, ще кілька - із тоннами реклами. А раптом як же я мені спало на думку щодо цей дивовижний ресурс і менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилинок знайшла свою панацею - ідеальний варіант! Ця знахідка став так зрозумілим, що навіть юна 12-літня юна кулінарка здолала мені стати справжнім підручним. Як результат ми разом спекли ніби з журналу торт, і він виявився ідеальним прикрасою свята. І ось вам результат усі мої сусідки не дають мені проходу з питаннями: "Де я знайшла цей диво такий чудовий спосіб?"
Каталог рецептів
ODPOWIEDZ