POMOCY, przestały obracać się szczotki, ROOMBA nie sprząta!!!. W czasie normalnego sprzątania przestała wydawać charakterystyczny dźwięk (jak AK-47 ha..ha..) obracających się szczotek

pozdrawiam
Adam
Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester
Mam podobny problem jak kolega opisal powyzej, tyle, ze moduly szczotek /po wyjeciu szczotek i pojemnika na brud/ nie obracaja sie... Co to moze byc? Jak zaradzic?TomeC pisze:Witam,
Wyjmij szczotki,wyjmij pojemnik na brud, włącz roombe i luknij czy obracają się moduły napędowe szczotek (to w co wkładasz szczotkę).
silnik szczotek glownych - do "regeneracji" albo wymiany.tycjanka pisze:Mam podobny problem jak kolega opisal powyzej, tyle, ze moduly szczotek /po wyjeciu szczotek i pojemnika na brud/ nie obracaja sie... Co to moze byc? Jak zaradzic?TomeC pisze:Witam,
Wyjmij szczotki,wyjmij pojemnik na brud, włącz roombe i luknij czy obracają się moduły napędowe szczotek (to w co wkładasz szczotkę).
Ok - fajny manual, a czy pamietales o zabezpieczeniu zawieszenia silnika przy skladaniu?ZibiD pisze:I stało się! Moja 625 przestała kręcić szczotkami
Po tych zabiegach i zmontowaniu, robi co do niej należy (mam nadzieję, że na długo).