Roomba pożera Ci podłogi?jonasa pisze:: a co do "mienia coś do odkurzenia" to dzięki robotyzacji mam coraz mniej i oby wkrótce nie było nic!

Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester
Bateria rzeczywiście może stwarzać problemy, ma 2 piny więc brak termistora kontroli ładowania, może umieścili go gdzieś wewnątrz na płycie głównej, zasilacz zresztą tylko 0,5Aglanz989 pisze:Dzięki za fotki. Na allegro jest ostatnio sporo aukcji od 50zł, zastanawia mnie czemu tak tanio..czyżby słaba bateria? Tak czy inaczej, też nie wierzę że bez turbo szczotki będzie lepsze np. na dywanie. Ale jako zabawka to gitMasz go na sprzedaż że taki czyściutki i zapakowany?
W komorze na aku napisane "NiMh Battery Pack Only!"glanz989 pisze:NiCd czy NiMH?
W komorze na aku NiMhglanz989 pisze:NiCd czy NiMH?
Chodzi mi tylko o konsumentów którzy nabyli to cudo razem z odkurzaczem od akwizytora. Mam proces z firmą Ekolive o rzekome naruszenie dóbr osobistych ponieważ nie usunełam tematu na moim forum o praktykach akwizytorów tej firmy. Głownie chodzi o to że utrudniają lub wręcz uniemożliwiają zwrot urządzenia w ustawowym terminie 10 dni od zakupu po za siedzibą firmy.sondejm pisze:Ten był z Gruponu, chyba ta firma, jeździ do dziś, co prawda 30 minut ale jeździ.
A w jakim celu się kontaktować?