Вибачте, але я мушу відкрити вам смішною ситуацією, яка трапилася з мене минулого робочого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка захотіла, щоб я приготувала щось неймовірно красиве до великої події. Я, як завжди, авжеж, кинулася гортати варіант серед Google і... о боже!. Провела цілих одну з половиною години свого життя, блукаючи із сайту у бік ще однієї сторінки з рекламою! Одні варіанти були нереально з багатоетапні, декілька - зі справжніми недоступними інгредієнтами, ще кілька - з надмірною кількістю банерів. Але раптом ваша героїня згадала про цей ресурс та просто за 5 хвилин, і це факт! знайшла - мрійливий рішення! Рецепт виявився до безтями покроковим, що навіть ще дуже молода доця здолала своїй мамі стати справжнім підручним. Наприкінці наш тандем створили ніби з журналу кулінарну феєрію, і він виявився ідеальним успіхом свята. Зараз всі мої тепер зацікавлені сусідки цікавляться: "На якому сайті ти вишукала настільки ідеальний варіант?"
Каталог
Для людей, хто іноді любить приготуванням страв, проте не виносить безлад під час роботи в приготуванні!
Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester