- dostrzegam jeden problem i zwracam sie o pomoc w jego rozwiązaniu - mam wrażenie, że kółeczka tylne i przednie - te nie napędowe - na moich panelach się nie obracają, albo obracają się ciężko – przez co wydają „charatający” dźwięk , który niweczy pierwsze dobre wrażenie (na szczęście w stopniu niewielkim).
Czy jest na to jakiś Patent – gdybym miał delikatniejsze panele obawił bym się o ich rysowanie – choć i na mojej podłodze po dłuższym okresie mogą pojawić się ryski..Okej prawdopodobnie trzeszczy listwa , znajdująca się za szczotką, a zgarniająca kurz - ma sie wyrobić

Poza tym po pierwszym użyciu mogę się wypowiadać w samych superlatywach (mam egzemplarz ze szczotką spiralną co podobno ma duży wpływ na działanie)
- obawiałem się hałasu - nie jest źle - może dla tego że byłem nastawiony na huragan, a tu poziom dźwięku na poziomie najniższej mocy odkurzacza tradycyjnego jak nie ciszej - PLUS
- spolszczone menu - PLUS
- widać,ze urządzenie działa schematycznie - PLUS
- mam stół z 6 krzesłami, które z tyłu mają nogi zbyt wąskie dla odkurzacza, z boku i z przodu jest odpowiedni prześwit - wysunąłem jedno krzesło i ustawiłem je tyłem przy ścianie. D75 ogarnęła temat i poodkurzała pod pozostałymi krzesłami (jak i tym przy ścianie). Trzeba przyznać ,że byłem parę razy przekonany że trzeba będzie jej pomóc, ale dała rady - trochę się porozpychała, jedno krzesło minimalnie przesunęła i wyjechała

- wiszące zasłony i luźna tapicerka z kanapy ją zatrzymują, mogła by delikatnie próbować się wepchnąć pod te zwisające materiały - to na minus ale mały.
Reasumując - mam wrażenie,że to był rewelacyjny pomysł by ją/go zakupić