Chłopcy, ale w sprawie punktu pierwszego to ja proponuję okulistę, bo ja widzę gdzie się zaczyna, a gdzie kończy post.
Ja mam kwestię nieprzeczytanych. Przedtem poza ilością było przekierowywanie do posta pierwszego nieprzeczytanego w danym temacie, teraz widzę początek dyskusji (pierwszą stronę), no chyba, że to można gdzieś w ustawieniach zmienić
Wolałabym iść od razu do konkretnego nieprzeczytanego, a nie szukać go od końca. To trochę strata czasu.
-) Tester robotów na forum (-
........................................................................
Roomby 581, 780 i 980, Mint-Braava, RoboMop, Neato XV-11 i XV-25, Scooba 230 i 390 Moneual Rydis MR6500, HOBOT 188 i 268
Chłopcy, ale w sprawie punktu pierwszego to ja proponuję okulistę, bo ja widzę gdzie się zaczyna, a gdzie kończy post.
To znów brzmi dla mnie jak kampania że irobot jest lepszy od Neato
To ja proponuję okulistę skoro masz tak mocno ustawioną jaskrawość (?) na monitorze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak, po zalogowaniu mam liczbę 1 przy nieprzeczytanych. Działa.
Nadal przenosi do pierwszego posta jeśli klikamy na stronie forum.
Wygaszanie pojawiło się pod edytorem
Ktoś niech przetestuje.
R630+LiNMC, (były R4225, R5210, R580)
Naprawa Roomby, Minta i inych robotów pisz na PW.
Próba zapisania i odzyskania posta do późniejszego zamieszczenia.
Sondejm to działa. Jeśli zapiszesz w roboczych, to potem jak w tym samym temacie dajesz odpowiedź, to pojawia się obok Podgląd i Wyślij WCZYTAJ. Później jak w to klikniesz u góry pojawiają się kopie robocze.
Roomby 581, 780 i 980, Mint-Braava, RoboMop, Neato XV-11 i XV-25, Scooba 230 i 390 Moneual Rydis MR6500, HOBOT 188 i 268
A ja chciałam się zalogować jak użytkownik Google, ale nie korzystam z ich konta z rozszerzeniem @gmail.com tylko z innego i na Googlach mi działa, a tutaj co? Lipa Nie dla mnie widać nowości czyli T...K.
U mnie w telefonie, żeby zainstalować ten program do obsługi forum każde mi się zalogować do Gmaila lub założyć konto, nie wiem po co.
Tak, piszemy o tym samym.