piokrza pisze:ta gąbka/filtr za cyklonem szybko się zapycha? bo to chyba jedyny filtr..
Wygląda to tak, w kolejności składania.
Sam filtr raczej się nie zapycha (mi się na razie nic takiego nie działo), myje się go według instukcji pod wodą (tu jest umyty po kilku odkurzaniach), wygląda tak:
Tą część z filtrem po złożeniu z "cyklonem" wkładamy do pojemnika na brud i zamykamy, a całość "wpinamy" do odkurzacza:
Szczygu pisze:spidey, Napisz jeszcze co zbierał przed zrobieniem zdjęcie ze zbiornikiem? Na strasznie to miałkie wygląda.
Z zanieczyszczeniem się szczotek to po jednym przejeździe czy nawet trzech nie ma co pisać. Daj znać jak to będzie wyglądało po większej ilości cyklów sprzątania.
Patrząc na film mam jeszcze trzy pytanie:
Jak radzi sobie z kablami np. od ładowarki jak są położone na podłodze?
Z czego wynika położenie krzeseł na stole? Jak sobie radził kiedy stały na podłodze?
Jaka jest wysokość nóże w szafce pod tv?
To coś miałkkie to kurz zbity w koty, nic więcej (nie mam zwierząt).
Kabli do tej pory nie wkręcił w szczotki, ale miałem tylko jedną taką sytuację. Najeżdza na nie i nie jest wstanie wjechać, chwilę próbuję i sie wycofuje.
Krzesła postawiłem bo w innym wypadku nie jest w stanie wysprzątać pod stołem z racji wymiarów (krzeseł jak i samego robota). Stół stoi przy ścianie czyli jak zastawię z czterech stron nie ma tam jak wjechać (przy automatycznym kiedy nie będzie mnie w domu, nie będę ich tam wstawiał).
Wygląda to tak:
Wysokość nóżki w szafce na tv to ok. 10-12 cm. Oczywiście bez szans żeby ten "grubas" tam się dostał.
Wymiary jego to pójście na kompromis, jeśli ktoś wie że nie będzie miał wiele powierzchni w które ten samsung się nie zmieści, jego zakup ma sens, w przypadku wielu niskich szafek, łóżek cz krzeseł, oczywiście nie ma szans tam wysprzątać i zkaup jest bez sensu
Jak coś pytajcie postaram się odpowiedzieć.