UPDATE: właśnie dowiedziałem się że nowa wersja, o której tu mowa, będzie kosztować od 5000 do 10 000 $, a te 16 000$ było dla poprzedniej wersji (demonstrowanej na początku zeszłego roku).
poniżej filmiki obrazujące synchronizację robocików w rytm muzyki
widzę, że konstruktorzy preferują muzykę MJ, większość do nich tańczy
myślę, że łatwo zrobić, żeby roboty ładnie tańczyły, gorzej, żeby dobrze sprzątały
powiedziałabym, że raczej do masowej, ciężkiej pracy, ale może stworzą siostrę lub brata o mniejszych gabarytach do przydomowych ogródków, wszak technologia już jest, wystarczy tylko zminimalizować
barbapuppa pisze:
powiedziałabym, że raczej do masowej, ciężkiej pracy, ale może stworzą siostrę lub brata o mniejszych gabarytach do przydomowych ogródków, wszak technologia już jest, wystarczy tylko zminimalizować
Wygląda jakoś wirtualnie, podaj źródło.
R630+LiNMC, (były R4225, R5210, R580)
Naprawa Roomby, Minta i inych robotów pisz na PW.
bo to tylko projekt, widać niezbyt opłacalny w produkcji lub brak zainteresowania tematem
wysłałam Ci na prv, żeby znowu ktoś nie zarzucił zaśmiecania forum
[ Dodano: 2012-01-19, 12:13 ]
zrobiło się troszkę smutno, to może tak na pocieszenie nowe zagadki
oraz
barbapuppa pisze:bo to tylko projekt, widać niezbyt opłacalny w produkcji lub brak zainteresowania tematem
wysłałam Ci na prv, żeby znowu ktoś nie zarzucił zaśmiecania forum
Pierwsze nie wiem, może to jakiś mebel na kartę zbliżeniową np: Automatyczny zarezerwowany tylko dla nas fotel?
Edit, jeśli to jest karta biblioteczna? To wtedy nie wiem.
Drugie proste: pieprzniczka/1 dziurka i solniczka/2 dziurki dla fanów Linuxa nakręcane? W porcelanowych są takie otworki.
Skrzynka pusta.
[ Dodano: 2012-01-20, 08:31 ]
no to rozwiazanie zagadki
to fotel, jak dobrze zauwazyl sondejm, ktory ma ta fajna zalete, ze podaza za nami wszedzie gdziekolwiek sie udajemy, z nadzieja, ze moze zechcemy sobie w wybranym momencie na nim usiasc
[ Dodano: 2012-01-20, 08:31 ]
no to rozwiazanie zagadki
to fotel, jak dobrze zauwazyl sondejm, ktory ma ta fajna zalete, ze podaza za nami wszedzie gdziekolwiek sie udajemy, z nadzieja, ze moze zechcemy sobie w wybranym momencie na nim usiasc
To wtedy krótka nazwa "Fotel Śledczy"