barbapuppa pisze:wiecie, tradycyjnie starsze modele były konstruowane na lata i miały przetrwać wszystko, a teraz to takie delikatniutkie i trzeba bardziej uważać
widziałam kilka filmików z tym odkurzaczem kiedyś i faktycznie były dosyć przekonujące, a ich użytkownicy zadowoleni
no nie wiem...wielu użytkowników po "przejściu" na Roombę 5XX zachwala raczej te modele, niż 4XX - dlaczego? proste: 400 nie jest szczelna - kurz włazi wszędzie, a zwłaszcza do "bebechów" (płyta gł., itd.). Poza tym jakość sprzątania...5XX jest DUŻO lepsza
wiadomo, że 5xx jest znacznie lepsza niż 4xx, jednak wątpię, że puściłbyś chętnie do "zaśrubionego", zafajdanego garażu, tudzież piwnicy czy innego pomieszczenia swoją roombkę serii 5xx
ja bym nie puściła
barbapuppa pisze:wiadomo, że 5xx jest znacznie lepsza niż 4xx, jednak wątpię, że puściłbyś chętnie do "zaśrubionego", zafajdanego garażu, tudzież piwnicy czy innego pomieszczenia swoją roombkę serii 5xx
ja bym nie puściła
dlatego powstał odpowiedni model z serii 4XX, żeby potencjalnemu klientowi nie było żal wpuszczać Roomby z wyższej półki cenowej, do choćby kotłowni...
Ostatnio zmieniony 15 sty 2012, 1:08 przez glanz989, łącznie zmieniany 1 raz.
no popatrz, niedopatrzenie moje, na pewno siedziałby już w garażu i nawet od czasu do czasu z okazji świąt mógłby postać w pokoju obok młodszej siostrzyczki