Dobre pytanie. Myślałem że turbina ale to szczotki się zawiesiły. Poruszałem nimi i zaskoczyły , zobaczymy na jak długo. Mystic dzięki bo przypomniałeś mi że trzeba czasami poruszać szczotkami. Tak mi kiedyś serwis poradził telefonicznie przy 625 i na jakiś czas pomogło.
Za zmuszenie do elementarnego myślenia należy się "one point"
Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 9:31 przez lekwp, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale zawieszanie szczoteczek, to pierwszy symptom - pewnie silniczek szczotek się rozchoruje na brudne ślizgi. (O ile nie poprawili kwestii chłodzenia wnętrza silnika i nadal się w nim potrafi nasyfić).
ZibiD pisze:Ale zawieszanie szczoteczek, to pierwszy symptom - pewnie silniczek szczotek się rozchoruje na brudne ślizgi. (O ile nie poprawili kwestii chłodzenia wnętrza silnika i nadal się w nim potrafi nasyfić).
Silnik w 7XX jest juz bez dziur wiec w zasadzie nie powinen byc problematyczny. NIc do neigo nie powinno wpadac.
Chyba ze na glowicy zakrecilo sie sporo wlosow... trzeba by wydlubac modul i obejrzec.
Modul 700 w zasadzie eliminuje wszystkie usterki wynikajace z choroby wieku dzieciecego modulow z 500, bo jest wszak usprawniona kopia. Dziwna sprawa.
===============================
||NAPRAWY, CZĘŚCI ZAMIENNE PRIV||
===============================