Ale alkohol wysusza, wiem nawadniam się po.. więc może stracą na wadze i objętości i po założeniu do Roomby wysypią się zwłoki?lekwp pisze:Zabić zabije ale ich nie rozpuści , więc nie odetka mikroporów.

Moderatorzy: barbapuppa, sondejm, GRZECH, Tester
Moja 780 3 czy 2.5 h nie jeździ na pewno. Ze 2 może ale ostatnio jej nie szpiegujębarbapuppa pisze:jako moderator uprzejmie informuję, że jak już potestujecie, to wnioski pokontrolne proszę zamieścić w odpowiednim temacie i basta![]()
[ Dodano: 2012-01-19, 23:09 ]
pytanie do użytkowników serii 7xx, wpadło mi gdzieś w oko, że właśnie te cacuszka mają wydłużoną pracę do 3 godzin
czy faktycznie tak jest? ile Wasze roombki sprzątają na 1 ładowaniu baterii?
I w tym momencie zawarłeś umową cywilno-prawną, sąd pozostaje (nie wspominając kiziorów z bejsbolem), chyba że wysokość szwindla ma znaczenie, w moim przypadku było to około 50zł, policja nie dopatrzyła się znamion przestępstwa, a jak nie było podstaw do wszczęcia to Allegro nie ma podstaw do zastosowania ochrony kupujących. I tak mnie... zdenerwowali...kotu pisze:kupiłem dostałem uszkodzona zwróciłem i brak kasy
Tak, kasa ma znaczenie 700 pln za 581 komplet. 50 zł nic nie zrobią, ale jest program ochrony kupujących i to co umożyli powinieneś odesłać do allegro i dostał byś zwrot jak płatne przez payu to i dostał bys za przesyłkę. No zobaczymy, jak to będzie jak trzeba to i sprawa w sądzie będzie.sondejm pisze:I w tym momencie zawarłeś umową cywilno-prawną, sąd pozostaje (nie wspominając kiziorów z bejsbolem), chyba że wysokość szwindla ma znaczenie, w moim przypadku było to około 50zł, policja nie dopatrzyła się znamion przestępstwa, a jak nie było podstaw do wszczęcia to Allegro nie ma podstaw do zastosowania ochrony kupujących. I tak mnie... zdenerwowali...kotu pisze:kupiłem dostałem uszkodzona zwróciłem i brak kasy
W negatywach piszą, że oddał kasę, więc jestem dobrej myśli.sondejm pisze:Allegro odrzuciło moje roszczenia gdyż w działaniach sprzedawcy nie dopatrzono się znamion, co potwierdziła policja,
Oby Tobie się udało.
Skorzystaj z darmowej porady prawnika dostępnego po wszczęciu sporu, ja to pominąłem a jak minęło 30 dni ta opcja zniknęła, mądrze mają to wymyślone w tem Allegro.
Z taką samą sytuacją spotkałem się przy kontakcie z firmą DLF. Po przedstawieniu sytuacji jaka panuje w moim domu, konsultantka zaproponowała mi model 770, więc również nie najwyższy.kotu pisze:Podobało mi się, że sklep nie wciska na siłę modelu top, tylko konsultant podchodzi do tematu rzeczowo.