ZibiD pisze:Wydobądź z serwisu zaświadczenie, że jest sprawny i wystaw jako na gwarancji z potwierdzeniem sprawności. Może jakiś inny klient będzie miał więcej szczęścia albo skuteczniej będzie się dobijał swego od serwisu.
Też mi się tak wydaje. Oddałem dziś sprzęt do sklepu, reklamacja z ustawy o niezgodność z umową, zobaczymy, czy wymienią na wolny od wad. Jak nie, to zostaje droga sądowa. A swoją drogą to serwis się nie popisał
Tam też już byłem i u rzecznika konsumentów. Czekamy na działania sklepu, jeśli odmówią pani rzecznik będzie mnie reprezentować przed sądem. Myśli, że sam fakt zapowiedzi złożenia pozwu może ich zmiękczyć. Czekam 2 tygodnie
ZibiD, ja Cię doskonale rozumiem, bo też kilka razy "przejechałam" się na nieuczciwych sprzedających, ale to nie powód by robić to samo i powiększać ich szeregi...zresztą skoro sami nie chcemy być tak traktowani, więc czemu mamy traktować tak innych? ;)
co do drugiego zdania to się zgodzę - opisać i to SZCZEGÓŁOWO co i jak
No masz pecha muszę przyznac.Mój po kilku wizytach w serwisie działa prawidłowo a lekko nie ma z moim owczarkiem i duzym metrażem.
Twoje przeboje przypominają moje z ekspresem saeco za który wreszcie udało mi się po długich bojach odzyskac kasę czego i Tobie życzę